Teinin tanssi karusti pieleen – metallitanko takapuoleen!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmiset saattavat julkaista seksikkäitä tai hauskoja tanssivideoitaan nettiin. Yleensä eniten katselukertoja saavat ne filmatisoinnit, joissa voi tuntea joko myötähäpeää tai vahingoniloa. Nyt erään neitokaisen tanssivideo saa ihmiset irvistelemään.

Caters News Agency on julkaissut Facebookissa videon, jolla on kaksi nuorta naisenalkua. Tyttöset esittelevät seksikkäitä tanssiliikkeitä lantioitaan heilutellen. Valitettavasti toisen neitokaisen kyykkyyn meneminen päättyy ikävästi.

Teinin takana on nimittäin pieni metallihyllykkö, jonka kulmauksessa on kattoa kohti töröttävä metallitanko. Neitokainen laskee takapuolensa vauhdilla tankoon. Ja syvälle. Tarina ei kerro, mitä videon kuvaamisen jälkeen on tapahtunut. Katso video tästä.