Hooters hemmottelee pian myös naisia – uusi Hoots-ravintola avataan

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen Hooters-ravintolaketju tunnetaan ravintoloista, joiden tarjoilijoina toimivat aina isorintaiset ja vähäpukeiset nuoret naiset. Ketju on levittäytynyt Yhdysvalloista ympäri maailmaa, mutta toistaiseksi Hooters-ravintoita ei olla nähty vielä Suomessa.

Hootersin kerrottiin aiemmin saaneen miespuolisen vastineensa kun Teksasin Dallasiin avattiin Tallywackers-niminen ravintola. Nyt Hooters on päättänyt tehdä saman myös itse, ja avata naisille Hoots-nimisen ravintolan, jossa tarjoilijoina on myös miehiä.

Hoots-ravintolassakin tarjoillaan Hootersin tapaan myös nopeita pikkupurtavia ja siipiä, mutta ruokalista tulee kuitenkin olemaan suppeampi ja uudessa ravintolassa tilaukset tehdään kassalta. Helmikuun aikana Illinoisiin avattavassa Hootsissa ei tulla Fortune-sivuston mukaan näkemään samoja seksikkäitä työasuja kuin Hootersissa.

Like today's signees, our wings deserve 5-stars. Happy #NationalSigningDay ? #HootersMakesYouHappy

A photo posted by Hooters (@hooters) on