Fifty Shades Darker -elokuvan uusi traileri tihkuu seksiä

Elokuvat Leffatrailerit Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

E. L. Jamesin romaaniin perustuva Fifty Shades of Gray -elokuva saa pian jatko-osansa, kun miljoonien fanien odottama Fifty Shades Darker -elokuva tulee viimein elokuvateattereihin. Jatko-osan esimmäinen traileri julkaistiin syyskuussa, jolloin se rikkoi heti ennätyksiä hurjilla katsojaluvuillaan.

Nyt elokuvasta on julkaistu toinen reilun minuutin mittainen video, joka antaa hieman esimakua siitä miten kuuma jatko-osa on todella kyseessä. Date Night -nimisellä trailerilla nähdään, miten Christian pyytää kesken ravintolaillallisen Anastasiaa riisumaan pikkuhousunsa.

Seksikäs traileri on saanut naiset huokailemaan ihastuksesta. Fifty Shades Darker -elokuva saa ensi-iltansa ystävänpäivänä 14. helmikuuta, jolloin elokuvateattereihin on varmasti odotettavissa jälleen valtava joukko naiskatsojia.