Näin asetat kasvonaamion huomaamattomasti lentokoneessa

Matkailu · Terhi Piiroinen

Pitkille lennoille kannattaa varautua kasvoliinojen kanssa, mikäli ei halua määränpäässä kuivaa ja kukkivaa ihoa. Kasvojen ihoa voi virkistää naamioiden avulla, mutta kuinka liinoja voi käyttää lentokoneessa mahdollisimman huomaamattomasti?

Kasvojen päälle asennettavat kosteusliinat saavat näyttämään sarjamurhaajalta. PureWow-sivusto vinkkaa nyt, että matkanautintoa oleellisesti lisäävät naamiot saa tuoda lentokoneeseen huoletta turvatarkastusten läpi. Niiden käyttämistä kannattaa kuitenkin odottaa siihen saakka, että lentokoneen valot on sammutettu.

Parhaiten kasvoliinan asentaminen huomaamattomasti onnistuu ikkunapaikalla. Kannattaa varata iso huivi käden ulottuville, jonka sisään voi kääriytyä piiloon. Myös suuri huppu auttaa unien saavuttamisessa ja liinan paikoillaan pysymisessä. Toki mukaan voi ottaa useamman kasvoliinan ja jakaa niitä myös vierustovereille. Tällöin naamiot eivät kiinnitä yhtä paljon epäilyksiä, kun niitä käyttää useampi henkilö.

Scaring children

A photo posted by chrissy teigen (@chrissyteigen) on