Kuoleva teinityttö toteutti viimeisen toiveen – ampui etälamauttimella poliisia

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kun 16-vuotias Alyssa Elkins sai tietää että hänellä on vain neljä kuukautta elinaikaa, alkoi tyttö laatia listaa viimeisistä toiveistaan. Hääpukujen kokeilemisen ja Disneyland-vierailun ohella listalla oli erikoisempi toive.

Alyson kertoi listassaan haluavansa ampua jotakuta etälamauttimella. Tytön onneksi hän pääsi toteuttamaan toiveensa, sillä vapaahehtoinen ammuttava löytyi Newarkin poliisilaitoksen riveistä. Tilanne ikuistettiin Youtubessa julkaistuksi videoksi.

– Se oli vähintäänkin epämukava kokemus. Hänen unelmansa kuitenkin toteutui niiden viiden sekunnin aikana, ja tytön tilanteen huomioon ottaen uskon koettelemuksen olleen sen arvoista, uhriksi joutunut Doug Bline kuvailee WBNS TV -kanavalle.

Alysonin mukaan hän sai idean nähtyään videon, jossa hänen enoaan ammutaan etälamauttimella poliisikoulutuksen aikana. Tytön mukaan hän ei kuitenkaan mielellään aiheuta kipua muille, eikä tiennyt etälamauttimella ammutuksi tulemisen olevan aivan niin tuskallinen kokemus.