Uusi deittisovellus yhdistää inhokkien perusteella

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

On olemassa monia deittisovelluksia ja -sivuja, joilla seuraa voi etsiä yhteisten mielenkiinnon kohteiden perusteella. Tuoreen Hater-sovelluksen idea on päinvastainen. Siinä ihmisiä yhdistävät yhteiset inhokit.

Sovellus pyytää käyttäjää kertomaan mielipiteensä erilaisista asioista, ilmiöistä ja ihmisistä. Mieluisia asioita pyyhkäistään ylöspäin, inhokkeja puolestaan alaspäin. Mielipidettä saatetaan kysellä esimerkiksi belfieistä, sähkötupakasta, Donald Trumpista ja Twitteristä.

Haterin varsinainen deittiosio toimii samaan tapaan kuin Tinder. Käyttäjälle ehdotetaan potentiaalisia treffikumppaneita, joista voi pyyhkäisemällä joko pitää tai olla pitämättä. Huffington Post -lehden mukaan käyttäjistä ei paljasteta juuri muuta kuin muutama kuva, ikä ja lista suosikeista sekä inhokeista.

Hater vaikuttaa siis täydelliseltä treffisovellus someraivon, Twitter-sotien ja yleisesti eripuraisen ilmapiirin aikakaudelle. Sovellus ilmestyy 8. helmikuuta, eli samoja asioita vihaavia treffikumppaneita pääsee etsimään sopivasti ystävänpäivän kynnyksellä.