Näissä maisemissa kelpaa lasketella – henkeäsalpaavat maisemat

Matkailu Urheilu · Terhi Piiroinen

Lumilautailua harrastavan Maria Lapinan julkaisema video leviää parhaillaan viraalina netissä. Syynä ovat venäläisen laskettelukeskuksen ja upean rinteen tarjoilemat maisemat. Aurinkoinen vuoristomaisema saa kaipuun kaukomaille.

Sotshin talviolympialaisissa alppihiihtotapahtumien kilpailupaikkana toiminut Rosa Khutor Alpine Resort on huikea laskettelukeskus. Maria Lapinan Instagramiin julkaisema video on kerännyt lyhyessä ajassa runsaasti suosiota, koska maisemat ovat lähes satumaisia laskettelua varten.

Pilvien yläpuolella sijaitsevalla rinteellä pääsee liukumaan alas pitkän matkan. Laskettelukeskuksessa on yhteensä 18 hissiä ja 77 kilometriä rinteitä. Rosa Khutor Alpine Resort -keskus on avoinna noin 140 päivänä vuodessa.