Hulvaton parodia: Toimittaja on tikahtua nauruun Trumpin neuvonantajan haastattelussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpin ensimmäiset pari viikkoa presidenttinä tarjosivat lähes rajattoman määrän historiallisia hetkiä, jollaisia ei ole Yhdysvaltojen historiassa koskaan aiemmin nähty. Eräs mieleenpainuvimmista oli hänen hallintonsa päätös ottaa käyttöön ”vaihtoehtoiset faktat” aitojen faktojen rinnalle.

Sittemmin Trumpin neuvonantaja Kellyanne Conway jäi nolosti kiinni valheesta viitattuaan terrori-iskuun, jollaista ei koskaan tapahtunut. Nyt Conservative Clown Car -parodiasivusto on julkaissut videon, jossa toimittajaveteraani Anderson Cooperin kuuden vuoden takainen naurukohtaus on leikattu mukaan Conwayn tuoreeseen haastatteluun.

Parhaillaan verkossa leviävässä parodiassa Conway mainitsee Trumpin tiimin ”vaihtoehtoiset faktat”, minkä jälkeen Anderson nauraa niin, että on tikahtua nauruun. Coooperin naurukohtaus nähtiin suorassa lähetyksessä alunperin vuonna 2011, kun hän kertoi ranskalaisnäyttelijä Gerard Depardieun virtsanneen housuunsa lennolla. Cooperin alkuperäinen video löytyy artikkelin lopusta.

Anderson Cooperin alkuperäinen video vuodelta 2011