Winona Ryderin irvistely sai syyn? Pilailija lisäsi lentäviä pizzoja ympärille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Stranger Things -sarja sai Parhaan näyttelijäkokoonpanon -palkinnon vuoden 2017 Screen Actors Guild Awardeista. Lavalle astui noutamaan palkintoa myös jännitystieteissarjassa Joyce Byersia esittänyt Winona Ryder. Nainen varasti huomion kiitospuhetilanteessa omituisella ilmehdinnällään.

Kuten arvata saattoi, joutui Winona Ryderin naaman venytteleminen myös photoshoppaajien ja editoijien työpöydälle. Huumorimieliset ovat nyt muokanneet kiitospuheesta kuvatulle videolle lenteleviä pizzapaloja. Winona katselee sliceja kulmat kurtussa.

Amerikkalainen Winona Ryder on näytellyt lukuisissa menestyselokuvissa, joista mainittakoon Black Swan, Saksikäsi Edward ja Pikku naisia. Hän on voittanut kaksi parhaan naissivuosan Golden Globea ja ollut kaksi kertaa Oscar-ehdokkaana.

I wish pizza would just appear and fly into my mouth

Publié par Basit Ali sur mardi 31 janvier 2017