Järjenvastainen näky kaupassa – yksittäispakattu mansikka 22 eurolla!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina kuluttajien ympäristötietous ja vihreä kuluttaminen ovat olleet nousevia trendejä, ja esimerkiksi yksittäispakatut kuoritut mandariinit nostattivat taannoin somemyrskyn. Nyt verkossa leviää toinen erikoinen näky, kun yksittäispakattu mansikka maksaa 22 euroa.

Hannah Chung julkaisi suositussa thezerowastechallenge-profiilissaan valokuvan Hong Kongissa sijaitsevasta kaupasta, jossa on myynnissä lahjapakkaukseen pakattu Japanista lennätetty mansikka peräti 168 dollarin hintaan. Hinta on tämän päivän kurssilla 21,82 euroa.

Valokuva on ikuistettu hongkongilaisen City Super -kauppaketjun myymälässä, ja sitä kommentoineet ovat todenneet mansikkapakkauksen olevan muun muassa typerin koskaan näkemänsä lahjaidea.