Kaikkien aikojen mimosa-drinkki – pullo samppanjaa yhteen annokseen

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Skumppa, kuohuviini, samppanja, cava tai kupliva. Kaikki poreilevat viinit soveltuvat aamupaladrinkkinä tunnettuun mimosaan mainiosti. Kaada lasin kolmasosa täyteen appelsiinimehua ja loput kuohuvaa juomaa. Entäpä suurempana annoskokona? Silloin sen nimi on manmosa.

Teksasilaisessa Banger’sin ravintolassa tarjoillaan kaikkien aikojen mimosa-drinkkejä. Yhteen jättiannokseen tulee pullollinen samppanjaa ja liraus appelsiinimehua. Austinilaisen baarin bravuuridrinkki tarjoillaan jättikokoisesta tuopista.

Ravintolassa kannattaa piipahtaa, vaikka ei olisikaan drinkkien ystävä. Ravintola on tunnettu myös laajasta olutvalikoimastaan. Banger’sin hanoista tarjoillaan pelkästään 101 eri olutta.

There's A Whole Bottle Of Champagne In The “Manmosa" In Austin

There's A Whole Bottle Of Champagne In The “Manmosa" From Banger’s In Austin

Publié par Bring Me sur dimanche 5 février 2017