Tammerfestin ohjelma julkistettiin – massiivinen tähtikaarti!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tammerfest järjestetään ensi kesänä keskiviikosta lauantaihin 19. – 22. heinäkuuta klubeilla, Keskustorilla ja Ratinanniemen festivaalipuistossa. Nyt tapahtuman esiintyjäkattaus on julkistettu, ja pääesiintyjäksi on kiinnitetty brittiläisen The Verve -yhtyeen tähti Richard Ashcroft.

Tapahtuman pääareenalla torstaina esiintyvät Haloo Helsinki!, Apulanta, Sanni ja Jenni Vartiainen. Perjantain esiintyvät Popeda, Antti Tuisku, Roope Salminen & Koirat ja JVG. Lauantaina Tammerfestin lavalla nähdään Vesala, Kaija Koo, Mikael Gabriel, Ellinoora, Teflon Brothers ja Eppu Normaali.

Richard Ashcroftin tunnetuimpia kappaleita ovat Bitter Sweet Symphony, Sonnet, The Drugs Don’t Work ja A Song for the Lovers. Ashcroft siirtyi soolouralle vuosituhannen vaihteessa. Coldplay-laulaja Chris Martin on nimennyt Ashcroftin maailman parhaaksi laulajaksi ja Oasiksen Cast No Shadow -biisi on omistettu The Verve -legendalle.