Vaasalaispizzerian raju somesota jatkuu: ”Vi**u mä en oo juntti”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen sosiaalisessa mediassa räjähtäneestä somesodasta, jossa Vaasan Ristinummella sijaitseva pizzeria ryhtyi rajuun sanasotaan pizzeriaa kritisoineiden asiakkaiden kanssa. Nyt sanasota on levinnyt myös tapauksesta kertovan artikkelin kommentteihin.

Pizzeria yrittäjä suivaantui, kun sosiaalisessa mediassa haukuttiin pizzerian tuotteita ja asiakaspalvelua. Hänen mielestään annettu palaute oli perusteetonta.

– Mã en vittu vâlità satana tätä puhetta on paska pizza olen sanonut tuhansia kerttoja ettà ei pakko ostaa menkà vittu mualle, pizzerian päivityksessä todettiin.

Viesti aiheutti pitkän ja värikkään keskustelun, jossa ei vältetty värikästä kieltä ja kirosanoja. Mukana oli yrittäjän mukaan myös hänen nimissään tekaistulla käyttäjätilillä annettuja kommentteja. Tänään kohu ei ole suinkaan laantunut, vaan yrittäjä on jatkanut kritiikkiin vastaamista sosiaalisessa mediassa ja kohusta kertovan artikkelin kommenteissa.

– vittu mä en oo juntti kuvittele joi olisin kuka sä. Oot vittu joku metsälinen voi vittu, yrittäjä vastasi erääseen kommenttiin.

Pizzeriayrittäjä pyytää ihmisiä erottamaan palautteen ja kiroilun toisistaan.

– Kysymys on siitä, että palaute ja kiroilu on kaksi eri asia. mä teen pizza sä viet kotiin ja huomaat, että pizzassa on joku vika esim se on raaka tai liika paistettu ja niin edelleen sä lähetät mulle viestin, että sillä pizzalla oli jotain vika. se on hyvää tää on palautetta, mutta kun sanot se oli paska, tää ei ole palaute se kiroilua ja panettelua ja mä en voi olla, hiljaa mä vasatan takaisin, yrittäjä kirjoitti.

– paska on vessassa ja kadulla kun koira kulkee ei ole pizzassa mä en aloittanut mitään sota tää on aivan lapsillista. se ei ole paha, kun sanoin ei kelpa menkää muualle ja koratan sitä, että en tarkoittanut mun asiakkaita ne on ihania ysvävällisiä mahtavia henkilöitä rakastan niitä yli kaikeen, hän jatkoi.