Suomalaiset jumissa Thaimaassa – saivat luksusmajoituksen!

Lux Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Satojen suomalaisten Thaimaan reissu pitkittyi, kun tiistain paluulento siirtyikin torstai-illalle. Moni on joutunut järjestelemään Suomeen uudelleen työ- ja perheasioitaan viivästyksen vuoksi, mutta osalle matkustajista pari ylimääräistä lomapäivää luksusmajoituksessa ei ole ollut pahitteeksi.

Thaimaahan lisäpäiviksi jäänyt matkustaja kommentoi Staralle, että lentokoneessa vietettyjen tuntien ja lentokentällä odottelemisen jälkeen TUI hoiti matkustajille hotellimajoitukset. Osa matkustajista pääsi todella ylellisiin hotellimajoituksiin ja saa nyt nauttia ylimääräisistä lomapäivistä luksuskohtelun kera.

Matkustajat ovat olleet ilmeisesti melko tyytyväisiä majoitukseen, joka on ollut monien kohdalla heidän koko lomamatkansa hienoin ja ylellisin. TUI:n hoitamaan majoitukseen Patong Merlin -hotellissa kuuluu myös aamiaiset, lounaat ja illalliset, joten matkaseurueesta on pidetty hotellissa hyvää huolta.

– Ei täälä nyt niin jumissa olla, yksi matkustajista kommentoi Staralle.

TUI
TUI
TUI
Merlinpatong.com
Merlinpatong.com
Merlinpatong.com
Merlinpatong.com