Alligaattori nimettiin Trumpagatoriksi – tässä erittäin hyvä syy

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Etelä-Carolinassa alligaattorit ovat tuttu näky, mutta tällä kertaa nähty matelija oli kuitenkin yllättänyt ihmiset värityksellään. Hanahanissa sijaitsevasta lammesta oli Island Packet -sivuston mukaan noussut tavallisen alligaattorin sijaan oranssi alligaattori, mikä on saanut monet ihmiset ajattelemaan heti yhtä ja samaa asiaa sen ulkonäöstä.

Kun kuvat oranssista alligaattorista tulivat julki, ihmiset keksivät heti uudelle matelijalle osuvan nimen. Värityksensä vuoksi Etelä-Carolinassa asusteleva alligaattori sai nimekseen Trumpagator, koska se näytti monien mielestä eläinkunnan Donald Trumpilta.

Trumpagatorille perustettiin heti oma Twitter-kanavakin, mutta keskustelua herättävän presidentin tavoin myös alligaattori on herättänyt ihmisissä ristiriitaisia tunteita. Ehkä siitä johtuen Trumpagatorin oma kanava ei ole saanut kuin kolme seuraajaa tähän mennessä.