Himos Festival julkisti esiintyjiään – mukana myös Dingon paluukeikka!

Festarit · Stara.fi

Himos Juhannus on tänään julkistanut tulevan kesän artistejaan. 22. – 24. kesäkuuta jo peräti 19. kerran järjestettävä festivaali keräsi viime vuonna 36.000 festarivierasta. Tapahtuman pääesiintyjinä nähdään paluun alkuperäisessä kokoonpanossaan tekevä Dingo sekä Antti Tuisku, JVG ja Mikael Gabriel.

Muista kotimaisista tähdistä Himoksella esiintyvät esimerkiksi jo aiemmin paljastettu Haloo Helsinki! sekä Pete Parkkonen, Robin, Teflon Brothers, Roope Salminen & Koirat, Popeda, Sanni, Darude, Evelina ja Apulanta sekä Elastisen ja Cheekin spesiaali yhteisprojekti Profeetat. Iskelmällisempää osastoa tarjoavat Jari Sillanpää, Kaija Koo ja Finnhittien kuninkaat.

– Himos Juhannuksen iso ja laaja yleisöjakauma antaa mahdollisuuden revitellä myös ohjelman suhteen. Olemme pyrkineet rakentamaan artistitarjonnan sellaiseksi, että se miellyttää monipuolista asiakaskuntaa, kommentoi promoottori Timo Isomäki.