Irina paljasti Vain elämää -kuvauksista: ”Itkin varmaan joka biisissä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen laulajatähti Irina käväisi äskettäin Espanjassa kuvaamassa muiden suomalaistähtien kanssa Vain elämää -suosikkisarjan seuraavan tuotantokauden jaksot. Eilen Irina esiintyi Somanen-nettitelevisiossa suorana esitettävässä Unelmakiihdyttämö-sarjassa, joka kuvattiin Oulussa.

Irina paljasti mentoiroitavalle Kaija Puustiselle itkeneensä Vain elämää -kuvauksissa omasta mielestään tuotantokauden tähdistä kaikkein eniten.

– Olihan se sellainen ykkösluokan musaleiri. Soisin sen jokaiselle muusikolle. Kyllä mä varmaan pidän tän tuotantokauden ykkösitkijän paikkaa. Itkin varmaan joka biisissä, Irina kuvasi kokemustaan.

– Tyypit veti tosi siististi. Sitä on kuitenkin itsellä vahva käsitys, miten joku biisi pitää vetää. Onneksi osasin päästää siitä irti ja vain nauttia, Irina jatkoi.

UnelmaKiihdyttämön jaksoissa seurataan 24 tunnin ajan kahdeksan nuoren matkaa kohti musiikillista unelmaansa. Matkalla nuoria tukevat artistimentorit, jotka jakavat oman ammatillisen osaamisensa ja elämänkokemuksensa nuorten kanssa. Jaksoja voi seurata niitä esitettäessä suorana lähetyksenä verkossa osoitteessa www.somanen.com.