Miten mahdollista? Koira kuulee keksipaketin jopa ulkona nukkuessaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat ovat yleensä todella persoja ihmisten ruoille ja herkuille, joita he eivät syö omasta ruokakipostaan. Omistajien kädestä saatu makupala maistuu aina paremmalta, minkä vuoksi koirat ovatkin tottuneet olemaan paikalla aina kun omistaja päättää syödä jotakin välipalaa.

Monet koiranomistajat ovat saaneet varmasti huomata, että koirat oppivat hyvin nopeasti tunnistamaan esimerkiksi makkarapaketin rapinan tai jääkaapin aukeamisesta kuuluvan äänen. Nyt videolla nähdään superkuulolla varustettu koira, joka kuulee keksipaketin aukeamisen jo hyvin kaukaa.

Videolla nähdään kooste useammasta eri tilanteesta, jossa koira tulee heti omistajan luo kun omistaja avaa keksipaketin. Koira kuulee keksipakkauksen kannen äänen ulos nurmikentän toiseen päähän nukkuessaankin ja tulee heti paikalle, kun herkkuja sisältävä laatikko avataan. Tällaista ääntä moni koira totteleekin useissa tilanteissa jopa paremmin kuin tavallista kutsukomentoa.