Pamela Anderson riisui jälleen – povi pystyssä mainoskuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pamela Anderson oli yksi 1990-luvun suurimpia seksisymboleita. Baywatch-tähti on poseerannut lehtien sivuilla useita kertoja alastomana myös tänä vuonna, joten glamourmallin ura on edelleen täydessä käynnissä. Viime aikoina hän on poseerannut melko harvakseltaan parrasvaloissa.

Nyt Pamela nähdään Coco de Mer -alusvaatemerkin tuoreissa mainoskuvissa, joissa hän muun muassa makaa alusvaatteisillaan ja keikistelee samassa asussa varjoisessa huoneessa. Anderson nähdään pian myös saman alusvaatemerkin Ystävänpäivän videossa.

Nakuillessaan taannoin Paper Magazinen sivulla Pamela kertoi muun muassa eläinaktivismista, vegaanisesta kenkämallistostaan, perheestään ja uudesta miehestään.

– Lasteni hyväksyntä, arvostus ja rakkaus ovat kaikki mitä tarvitsen. Minulla on jopa uusi mies joka ymmärtää minua paremmin kuin kukaan ennen häntä. Se on kaikki kaikessa, Pamela Anderson kiteytti.

Splash
Splash
Splash
Splash