Harry Potter -fanit innoissaan – baari tarjoilee sarjasta tuttua alkoholijuomaa

Ruoka · Tim Isokivi

Monet Harry Potter -fanit ovat epäilemättä toivoneet pääsevänsä maistamaan kirjoista ja elokuvista tuttuja epätyypillisiä ruokia ja juomia. Nyt Lontoossa sijaitseva baari on alkanut tarjoilemaan kirjoissa juotua kermakaljaa.

Blind Pig -ravintolan kermakalja on alkoholipitoista, joten nuorimmille Harry Potter -faneille se ei sovellu. Juoma pitää sisällään oluen lisäksi Monkey Shoulder -viskiä, ginsengistä valmitettua Kam and Sons -apertiivia, timjamiviinaa ja voikolaa.

Tuopillinen voikaljaa maksaa Blind Pigissä 10.50 puntaa, eli hieman yli 12 euroa. Olut on osa baarin uutta juomalistaa, jonka erikoisuudet ovat lastenkirjojen inspiroimia. The Spirits Business -sivuston mukaan tarjolla on myös muun muassa Nalle Puh, Petteri Kaniini ja Liisa Ihmemaassa -aiheisia juomia.