Playmatea uhkaa vankeustuomio – nakukuva pukuhuoneesta oli liikaa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Vuoden 2015 Playmateksi kruunattu Dani Mathers joutui viime vuonna poliisitutkintaan salakuvattuaan 71-vuotiasta naista losangelesilaisen kuntosalin suihkutiloissa. Nainen julkaisi kuvan netissä loukkaavan tekstin kera. Syyttäjä vaatii Mathersille vankeusrangaistusta.

Dani Mathers on ollut sovitteleva ja haluaisi välttää vankilatuomion. Hän on ilmaissut halukkuutensa osallistua terapiaan ja kiusaajille tarkoitetulle kurssille. Nainen on myös sanonut, että voisi luennoida kouluissa siitä, kuinka kiusaaminen vahingoittaa muita ihmisiä. Syyttäjä ei halua päästää naista helpolla.

Virallinen syyttäjä on sanonut, että ei päästä salakuvaajaa helpolla. Hän tulee vaatimaan puputytölle vankeusrangaistusta, jonka maksimiaika on puoli vuotta. Puolustusasianajaja päivitteli TMZ:lle, että vankeusrangaistus olisi vain yhteiskunnan varojen tuhlaamista.