Vastasyntyneellä valtava hiuspehko – suoraan parturiin?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tällä hetkellä puolivuotias vauva Alexis Bartlett näyttää jo paljon ikäistään vanhemmalta, koska hänellä on niin valtava määrä hiuksia. Tytön poikkeuksellisen tuuheat ja pitkät hiukset olivat niin näyttävät, että ne huomattiin jo ultraäänikuvassakin.

Vauvojen hiusten kasvamiseen menee yleensä kuukausia, mutta Alexis syntyi kuitenkin jo tuuheiden tummien hiusten kera. Lääkärit kertoivat vanhemmille, että tytön hiukset tulevat lähtemään kokonaan pois ennen kuin lopulliset hiukset kasvavat tilalle. Näin ei kuitenkaan käynyt.

Hiukset jatkoivat kasvuaan syntymän jälkeen todella nopeaan tahtiin. Tällä hetkellä puolivuotiaalla Alexis-vauvalla on jo hartioille asti ulottuvat tuuheat hiukset, joiden kasvu ei näytä hidastuneen. Perhe kommentoi the Sun -lehdelle, että heidän mielestään on hauska sattuma, että he saivat näin tuuheahiuksisen tytön Nicola-äidin ollessa ammatiltaan parturikampaaja.