Blac Chyna muutti tyyliään – otti anopista mallia?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallina ja Rob Kardashianin puolisona tunnettu näyttävä kaunotar Blac Chyna on ottanut Robin siskoksista mallia ja alkanut muuttelemaan hiustyyliään todella näyttävillä tavoilla. Tällä kerralla nainen päätti leikata hiuksensa lyhyiksi ja värjätä ne harmaaksi.

Blac Chyna on nähty vaaleissa ja mustissa hiuksissa, minkä lisäksi Chynalla on ollut myös näyttävät rastat. Nyt naisen uusissa kuvissa hän esittelee kuitenkin hieman elegantimpaa tyyliä naisellisissa kuvauksissa, joissa fanit ovat huomanneet kaunottaren näyttäneen hieman uudelta anopiltaan.

28-vuotiaan Blac Chynan anopilla Kris Jennerillä on todella tunnettu tyyli. Naisella on ollut kauan melko samaan malliin leikatut lyhyet mustat hiukset. Vaikka Chynan hiukset ovatkin harmaat, ne saavat naisen muistuttamaan kuitenkin jollain tavalla omaa anoppiaan.

Beauty

A photo posted by Blac Chyna (@blacchyna) on

Strength

A photo posted by Blac Chyna (@blacchyna) on

Success

A photo posted by Blac Chyna (@blacchyna) on