Jennifer Lopezin vaatteet pysyivät hädin tuskin päällä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Latinotähti Jennifer Lopez on ennen laulajanuraansa ollut tanssija, mikä näkyykin selvästi kaikissa hänen konserteissaan. Jennifer Lopez harjoittelee tällä hetkellä tulevaa All I Have -kiertuettaan varten ja julkaisi harjoituksistaan pienen videoleikkeen.

47-vuotias Jennifer Lopez harjoittelee vauhdikasta Las Vegasin konserttiaan varten. Hän antoi faneilleen hieman esimakua tulevasta spektaakkelista julkaistessaan Insagram-kanavallaan videon, jossa hän harjoittelee vielä viimeisen kerran ennen tulevaa konserttia. Naisen meno on niin vauhdikasta, että hänen vaatteensakaan eivät ole pysyä liikkeiden tahdissa mukana.

Lopezilla oli harjoituksissa yllään mukavat leggingsit, urheiluliivit ja löysä toppi, joka pysyi juuri ja juuri naisen yllä harjoituksen aikana. Esitys näyttää kuin urheilusuoritukselta, minkä vuoksi onkin täysin perusteltua, että Lopezilla on treenivaatteet yllään.

Brushin' it up before show tomorrow!!! See you there!! #allihave #jlovegas2017 #fewchanges #newtingzz

A video posted by Jennifer Lopez (@jlo) on