Adele lauloi väärästä sävellajista – kiroili ja pyysi uutta aloitusta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Adele tunnetaan vahvasta äänestään ja upeasta live-esiintymisestään. Aina parhaimmatkaan eivät kuitenkaa onnistu ja pysty suoriutumaan paineiden alla haluamallansa tavalla. Adele aloitti George Michaelille tehdyn tribuuttiesityksen väärästä sävellajista, minkä vuoksi hän päätti keskeyttää kappaleen ensimmäisen minuutin jälkeen.

Adele oli tehnyt koskettavan version George Michaelin Fast Love -kappaleesta. Nainen aloitti laulun väärästä sävellajista, minkä vuoksi koko esitys kuulosti hieman omituiselta ensimmäisen minuutin ajan.

Minuutin jälkeen Adele päätti lopettaa laulamisen muutamaan kirosanaan ja totesi yleisölle, että hän ei voi mokata tätä esitystä näin pahasti osoittaessaan kunnioitusta George Michaelille.

Adele oli Grammy-gaalan kuningatar voittaessaan viisi palkintoa, ja koko gaalayleisö olikin naisen puolella hänen päättäessään aloittaa esitys alusta.

Adele pahoitteli ja kertoi tietävänsä, että kyse on suorasta lähetyksestä, mutta hänen oli pakko aloittaa laulu uudestaan. Yleisö hurrasi naiselle ja hiljentyi jälleen kuuntelemaan upeaa laulua, joka meni toisella kerralla täysin oikein.