Shokki! Adele rikkoi Grammy-palkintonsa gaalassa – outo syy paljastui

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

28-vuotias muusikko Adele putsasi pöydän Grammy Awards -palkintogaalassa voittamalla viisi Grammy-palkintoa. Adele voitti illan tärkeimpänä palkintona pidetyn palkinnon vuoden parhaasta albumista, mutta hän ei kuitenkaan kokenut ansaitsevansa sitä.

Adele piti koskettavan kiitospuheen noutaessaan palkintoa lavalta. Hän ylisti puheessaan Beyoncea, jonka olisi Adelen mielestä pitänyt voittaa parhaan albumin palkinto Lemonade-albumillaan. Adele kehui Beyoncea maasta taivaisiin ja kertoi kuinka suuri vaikuttaja laulaja on.

Kiitospuheensa jälkeen Adele oli vielä Daily Mail -lehden mukaan hetken mielijohteesta päättänyt rikkoa arvostetun palkinnon kahteen osaan. Adele sai Beyoncen liikuttumaan kauniilla puheellaan ja eleellä, joka näytti todella yllättävän jokaisen paikalla olleen artistin.