Alastomat naiset palaavat Playboy-lehteen – päätös voimaan heti!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuin miestenlehti jätti maaliskuussa 2016 yllättäen naisten alastonkuvat, ja vaihtoi tilalle lifestyle-sisältöä. Lukijat ottivat uudistuksen vastaan sekavin tunnelmin, ja nyt lehti on viimein päättänyt pyörtää virheellisen päätöksensä. Alastomat naiset nimittäin palaavat lehteen.

63-vuotiaan lehden perustaja Hugh Hefner kertoi aiemmin, että lehden seksikkyys ei kärsi siitä, että kuvissa esiintyy jatkossa vähäpukeisia naisia alastomien sijaan. Toisin kävi, sillä lukijamäärän ja mainostajien vähentyminen vain kiihtyi.

Alastonkuvat palaavat jo seuraavassa numerossa. Päätös alastomien naisten palauttamisesta syntyi, kun Hugh Hefnerin poika Cooper Hefner kritisoi kovin sanoin päätöstä luopua alastomuudesta. Hänet nimitettiin lehden luovaksi johtajaksi lokakuussa, ja nyt hän päätti korjata lehden linjassa tehdyn virheen. Jatkossa Playboy julkaisee alastonkuvia häveliäästi siten, että intiimit paikat eivät näy kuvissa.