Asiakkaat valittavat Kylien meikeistä – aiheuttavat päänsärkyä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen kuluttajavirasto Better Business Bureau on saanut kahden viikon aikana ainakin 15 valitusta Kylie Cosmeticsin uudesta Royal Peach -luomiväripaletista. Syynä on tuotteen vahva liuotinaineita muistuttava haju.

Asiakkaat ovat valittaneet saaneensa päänsärkykohtauksia käyttäessään Kylie Cosmeticsin uutta meikkipalettia. He ovat kuvailleet meikkien hajun muistuttavan spraymaaleja tai maalinohennusainetta. Yksi asiakkaista kertoo hajun olleen niin voimakas, että hän joutui sijoittamaan meikkipaletin ulos.

Kuluttajavirasto tutki meikkipaletin ja selvitti, että pakkauksessa käytetty liima aiheutti voimakkaan hajun. Kylie Cosmetics vakuuttaa, että tuote on silti turvallinen käytettäväksi. Kuluttajavirastosta ei tiedetä, onko meikkipaletin pakkaustapaa vaihdettu, mutta valitukset ovat vähentyneet viime päivinä, TMZ uutisoi.