Katy Perry tuli takaisin blondina – seksikkäämpi kuin koskaan!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Katy Perryn edellisen Prism-nimisen albumin julkaisusta on ehtinyt kulumaan jo muutama vuosi, mutta nyt nainen on viimein palannut uuden musiikin kera ja ehkä vahvempana kuin koskaan. Katy Perry julkaisi juuri uuden Chained To The Rhythm -singlensä, jonka ensiesitys oli Grammy-gaalassa sunnuntaina.

Katy Perry oli muuttanut tyyliään melko paljon ja saapui punaiselle matolle metallinhohtavassa mekossa ja vaaleilla hiuksilla. Ensivilkaisulta näytti siltä, että poppari olisi värjännyt hiuksensa vaaleiksi, mutta lähikuvat punaiselta matolta paljastavat, että kyseessä taitaakin olla vain Katy Perryä varten tehty peruukki.

Katy Perry on kertonut Daily Mail -lehden mukaan pitäneensä taukoa musiikin tekemisestä hoitaakseen omaa henkistä hyvinvointiaan. Samalla poppari oli sivaltanut Britney Spearsin aiempaa pohjalla käymistä kommentoimalla, että pieni hermoloma teki hänelle hyvää eikä hänen ole tarvinnut vielä toistaiseksi ajaa päätään kaljuksi.

Splash
Splash
Splash
Splash