Lady Gagan paljastavassa asussa – alatissit pääosassa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime keväänä mallien keskuudessa nousi trendi, jossa naiset paljastivat lyhyen topin alta rintansa alaosan tai kävelivät niin ohut paita yllään, että rinnat näkyivät sen alta kokonaan läpi. Nyt muoti on rantautunut myös punaiselle matolle saakka Lady Gagan näyttäessä mallia.

Lady Gaga asteli Grammy-gaalan punaiselle matolle todella näyttävässä tyylissä. Asu ei ollut perinteinen gaala-asu tai pitkähelmainen juhlapuku, vaan nainen asteli kuvattavaksi lyhyessä mustassa nahkatakissa, nahkashortseissa ja nahkaisissa korkeavartisissa saappaissa.

Lady Gagan asukokonaisuus oli todella seksikäs naisen poseeratessa itsevarmasti kameroille pikkuruinen asu yllään punaisessa huulipunassa. Lady Gaga paljasti suuren osan vartalostaan vatsan näkyessä melkein kokonaan ja rintojenkin saadessa huomiota lyhyen nahkatakkimaisen yläosan vuoksi.

Splash
Splash
Splash
Splash