Näin selviät talven yli – kissat näyttävät mallia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Chris Poole pitää YouTubessa suosittua Cole and Marmalade -nimistä kanavaa, jonne hän päivittää hauskoja videoita kahdesta kissastaan. Uusimmalla videolla mies ohjeistaa kissojensa avulla ihmisiä selviämään talven yli.

Chris Poole on koostanut hauskan videopätkän, jossa hän todistaa, että kissat näyttävät hyvää esimerkkiä sen suhteen miten ihmiset voivat selvitä talvesta. Ensinnäkin ihmisten kannattaa huonoilla säillä pysytellä lämpimissä sisätiloissa ja varmistaa, että sisätiloista löytyy aina lämmin ja mukava makuupaikka.

Ihmisten kannattaa varautua pienellä pakkauksella, jonne on koottu hätätilanteita varten herkkuja, hauskaa tekemistä ja lämmin viltti. Talvella kannattaa keskittyä kaikkeen positiiviseen ja mennä ulos aina kun aurinko sattuu kauniina talvipäivinä paistamaan.

Talvella on myös lupa lukea paljon kirjoja sisätiloissa ja nauttia lukemattomista elokuvailloista. Tämän lisäksi kannataa yrittää pysytellä terveenä ja viettää paljon laatuaikaa itselle rakkaiden ihmisten seurassa.