Rihanna toi gaalaan omat eväät – timanttinen taskumatti paljastui!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime vuonna ansioituneimpia artisteja ja musiikintekijöitä palkittiin sunnuntaina järjestetyssä Grammy-palkintogaalassa. Monien mielestä gaala on varmasti todella jännittävä tapahtuma, mutta osa ottaa sen kuitenkin kadehdittavan rennosti. Rihanna oli yksi niistä artisteista, jotka herättivät huomiota rennolla olemuksellaan.

Rihanna oli gaalassa näyttävä näky mustassa hameessa ja oranssissa topissa, joka paljasti naisen timmin keskivartalon ja rintojen alapuolella sijaitsevan tatuoinnin. Rihanna on ollut usein palkintogaaloissa esiintymässä, vieraana ja palkittuna, minkä vuoksi hän näyttikin ottaneen tilaisuuden rennommin kuin kukaan. Rihanna oli varautunut Grammy-iltaan omalla taskumatilla, joka herätti faneissa hilpeyttä.

Rihanna jäi muutaman kerran taskumatin pitelemisestä ja juomisesta kiinni kameran kuvatessa häntä itse teossa. Kaunis ja timanteilla koristeltu taskumatti ei jäänyt keneltäkään huomaamatta kun laulaja otti pullosta itsevarmasti pieniä siemauksia useampaan otteeseen kesken illan.