Vaimo ei suostunut seksiin – mies ampui takapuoleen

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalainen 76-vuotias Donald Royce meni 62-vuotiaan naisystävänsä kanssa naimisiin viime vuoden elokuussa. Miehen mukaan pariskunta ei ole vieläkään viettänyt aitoa hääyötä keskenään. Seksittömyyteen kyllästynyt mies ampui vaimoaan pakaraan.

Floridalainen pariskunta on ollut naimisissa puolen vuoden ajan. Pariskunta seurusteli kuusi vuotta ennen avioliittoon astumista, The Smoking Gun uutisoi. Kun Donald Royce yritti jälleen kerran lämmitellä vaimoaan, oli tämä kieltäytynyt yhdynnästä. Miehen toistuva torjuminen johti riitaan, jonka päätteeksi Donald haki aseen.

Miehen tarkoituksena oli pelotella vaimoaan ja ampua sängyn patjaan, mutta hän tussauttikin luotinsa naisen takapuoleen. Vaimo toimitettiin sairaalaan, mutta hän on päässyt jo jatkamaan kotielämäänsä. Donald sen sijaan odottaa oikeuskäsittelyä Lee Countyn vankilassa 100.000 dollarin takuusummaa vastaan.