Beyonce tyrmäävänä kultaisissa bikineissä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

35-vuotias popin supertähti Beyonce palkittiin Grammy-gaalassa kahdella palkinnolla. Palkintojen lisäksi nainen sai myös paljon tunnustusta gaalan jälkeen hänen esiintymisestään, joka oli todella vaikuttava ylistys naisille ja äideille.

Beyonce nähtiin gaalassa Daily Mail -lehden mukaan ensimmäisen kerran sen jälkeen kun hän oli ilmoittanut julkisesti olevansa raskaana. Beyonce esiintyi kultaisessa asussa, joka yllään hän oli kuin jumalatar muinaisilta ajoilta. Esityksessä Beyonce myös paljasti kauniisti pyöristyneen raskausvatsansa.

Beyoncen live-esityksen aikana nähtiin ennen esitystä kuvattua materiaalia, joka heijastettiin lavalle ennen naisen ilmestymistä. Kuvatulla videolla Beyonce oli todella koristeellisissa kultaisissa bikineissä, jotka yllään hän näytti paljaan vartalonsa ja vatsan, jossa kaksoset tällä hetkellä kasvavat.