Ellie Goulding upeassa bikinikuvassa – treenin tulos näkyy!

Fitness Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Ellie Goulding on tunnetusti kova urheilemaan, ja hän harrastaakin kuntosalilla käymisen lisäksi myös kuntonyrkkeilyä oman henkilökohtaisen valmentajan kanssa pitääkseen itsensä kunnossa. Nyt 30-vuotias Goulding julkaisi itsestään upean bikinikuvan, jossa hänen lihaksikas vartalonsa pääsee todella oikeuksiinsa.

Ellie Goulding on ollut Miamissa rentouttavalla lomalla ja yöpynyt 1Hotels-nimisessä hotellissa, jonka sisältä otetun kuvan Goulding julkaisi itsestään hänen Instagram-kanavalleen. Kuvassa poptähdellä on yllään mustat bikinit, joiden kanssa nainen poseeraa suurta ikkunaa vasten.

Upeasta kuvasta käy kadehdittavan kauniin maiseman lisäksi hyvin ilmi myös se, että nainen on tällä hetkellä myös todella kadehdittavan hyvässä kunnossa. Katsojan huomio kiinnittyy heti ensimmäisenä popparin teräksisiin vatsalihaksiin, joille kauniin lihaksikkaat kädet eivät jää kakkoseksi.

Much love for @1hotels

A post shared by elliegoulding (@elliegoulding) on

Need one of these slidey things @dogpound #corewater #barestatic

A post shared by elliegoulding (@elliegoulding) on

Thank you @dogpound ?? #badtyre #smashcity

A post shared by elliegoulding (@elliegoulding) on

?

A post shared by elliegoulding (@elliegoulding) on

A post shared by elliegoulding (@elliegoulding) on