Finnhitsit saavat oman festivaalin: ”Katri Helena, Markku Aro, Lea Laven…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen ensimmäinen Finnhits Festivaali kokoaa Himokselle 11. – 12. elokuuta kansan rakastamat artistit ja uudempien suomihittien esittäjät. Osa heistä nähdään harvoin festivaalilavoilla.

Tapahtumassa esiintyvät Leri Leskisen orkesterin säestyksellä perjantaina muutaman kappaleen seteillä Lea Laven, Matti Esko, Juhamatti, Markku Aro ja Fredi. Katri Helena esittää kokonaisen keikan. Finnhits Show’n lisäksi avauspäivän iltaa tähdittävät omien bändiensä säestäminä Paula Koivuniemi, Matti ja Teppo, Juha Tapio ja Laura Voutilainen.

Lauantaina orkesterin kanssa Markku Aro, Matti Esko, Fredi ja Juhamatti ja Kai Hyttinen. Lea Laven esittää kokonaisen keikan. Muita lauantain esiintyjiä ovat Katri Helena, Jari Sillanpää, Kaija Koo, Lauri Tähkä ja Virve Rosti.