Khloe Kardashian tilitti: ”Minä olen Honda Civic ja Kim on Ferrari”

Fitness Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Khloe Kardashian on muuttanut eronsa jälkeen hänen elämäntapansa terveellisemmiksi ja saanut myös hänen vanhemmat siskonsa treenaamaan. Khloe on aina ollut siskoihinsa verrattuna suurempi, minkä vuoksi hän onkin hieman katkera heidän aineenvaihdunnastaan.

Khloe Kardashian oli Ellen DeGeneresin keskusteluohjelmassa vieraana ja kertoi millaista Kimin kanssa treenaaminen on. Khloe kertoi heti aluksi, että hänen omat treeninsä ovat todella paljon intensiivisempiä ja hurjempia kuin hänen isosiskonsa Kimin, joka tuntuu pysyvän hyvässä kunnossa minimaalisella vaivannäöllä.

Khloe kertoi, että hänen valmentajansa on verrannut Khloen aineenvaihduntaa Honda Civic -merkkiseen autoon ja Kimiä Ferrariin. Tämä johtuu siitä, että Kimin aineenvaihdunta on niin nopea, että hänen ei tarvitse kuntoilla niin paljon pysyäkseen hyvässä kunnossa. Khloella on sen sijaan hitaampi aineenvaihdunta, minkä vuoksi hän tarvitsee paljon enemmän liikuntaa pitääkseen vartalonsa hoikkana.