Koira pelastettiin eläinsuojasta – kiitollisuus kiteytyi valokuvassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kayla-niminen opiskelija toimi vapaaehtoisena työntekijänä ACCT Philly -eläinsuojassa. Nainen tiesi, että sopivan hetken tullessa hän haluaisi adoptoida koiran itselleen pelastettujen koirien joukosta. Kun Russ-niminen pittbullterrierisekoitus saapui eläinsuojaan, Kaylan sydän suli heti.

Russ sai uuden kodin Kaylan ja hänen viiden kämppäkaverinsa asunnosta, minkä vuoksi koiralla onkin kuusi rakasavaa äitiä. Neljävuotias Russ nauttii olostaan uudessa kodissaan täysin siemauksin, ja on onnistunut pelastumistarinallaan sulattamaan myös muidenkin kuin omien äitiensä sydämet.

Russista on lähtenyt leviämään verkossa ihana kuva, jossa koira halaa Kaylaa. Kayla oli tietokoneella tekemässä omia koulutehtäviään, kun Russ oli päättänyt tulla naisen viereen halailemaan häntä. Yksi naisen kämppäkavereista oli nähnyt suloisen tilanteen ja päättänyt tallentaa sen ottamalla kuvan ihanasta hetkestä.

Welcome to my new page!! Here's a little summary of what inspired us to create this page. Thousands and thousands of…

Publié par Russ – The Tale of an ACCT Philly Rescue Dog sur dimanche 12 février 2017