Kokoontaittuva asuntovaunu – et usko millainen tilaihme!

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla on ollut jo vuosien ajan esimerkiksi motorhomeja ja linja-autoja, joiden seinät liikkuvat pysäköinnin jälkeen ulospäin laajentaen oleskelutilaa merkittävästi. Markkinoilla on myös samanlainen asuntovaunu, BeauEr 3X, joka on todellinen tilaihme. Se nimittäin laajenee kolminkertaiseksi.

Beauer
Beauer

Kuljetuskokoisena BeauEr 3X on melko kompakti rakennelma, mutta leirintäalueelle päästyään se kasvaa ennätyksellisen suureksi toisen takavalon yläpuolella olevasta ohjainpaneelista. Vieläkin suuremman tilan tarvitseville on olemassa suurempi malli 3X+.

Vaikka kyseessä on upea keksintö, ei se välttämättä ole sopiva Suomen oloihin, sillä ainakaan videon perusteella asuntovaunussa ei ole kovinkaan merkittävää eristystä.