Maanvyöry poptähden naapurissa – Merdeces-Benz murskautui täysin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka poptähti Demi Lovato on kokenut 24-vuoden elämänsä aikana monenlaista, ja osa on ollut merkittäviä vastoinkäymisiä. Nykyisin 32-vuotiaan UFC-ottelija Luke Rockholdin kanssa seurusteleva tähti sai eilen taas ikäviä uutisia, kun hänen kotinsa naapurissa tapahtui maanvyörymä.

Hollywood Hillseillä tapahtuneessa vakavassa onnettomuudessa kukaan ei tällä tietoa kuollut tai loukkaantunut, mutta Demi Lovaton kotiin johtava tie tukkeutui täysin. Paikalle kiirehtineet työmiehet saivat viimein tien auki, ja samalla maamassojen alta löytyi murskautunut henkilöauto.

Kyseessä oli valkoinen Mercedes-Benz, joka oli saanut kokonaan uudet muodot jäätyään kymmenien maatonnien alle. Ilmeisesti auto oli Demin naapurin omaisuutta, eikä siellä ollut ketään sisällä turmahetkellä. Lovaton mustakattoinen koti näkyy aivan auton takana.

Splash
Splash