Makwan Amirkhani Lontoon UFC-ottelustaan: ”Ihan sama kuka tulee vastaan”

Urheilu Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen vapaaottelija Makwan Amirkhani suuntaa pian Lontooseen, jossa käydään hänen seuraava UFC-ottelunsa. Nyt suomalaisten suosikkitähti on kertonut haastattelussa tunnelmistaan ja siitä mistä hänen ylitsepursuava itsevarmuutensa kumpuaa.

– Mun kommenteista, kuvista ja asenteesta on varmaan jokainen huomannut, ettei tää homma jää ainakaan itsevarmuudesta kiinni. Itsevarmuutta ei voi feikata. Itsevarmuus tulee, kun ihminen on tehnyt asiat oikein ja tietää että on siinä kunnossa missä pitääkin olla, Makwan kertoi kansainvälisen peliyhtiön haastattelussa.

– Jotkut sanoo, että oon ylimielinen ja lähden takki auki matsiin. No, sanokoot. Tämä on musta ollut aina Suomessa urheilijoiden ongelma. Mä vaan kerron miltä musta tuntuu. Mä en keksi toista hetkeä elämässäni, että olisin ollut näin hyvässä kunnossa.

Samalla Makwan Amirkhani kertoi, ettei hän ole etukäteen tutustunut tulevaan vastustajaansa kovin tarkasti.

– Nyt tuntuu siltä, että se olisi ollut ihan sama kuka sieltä tulee Lontoossa vastaan. Se on mun esiintymiskeikka, ihmiset odottavat paljon ja tulevat myös saamaan paljon. Mä tulen näyttämään, miten hyvä olen tässä ammatissani.