Supermalli ei saa Snapchat-miljardööriltä seksiä: ”Ei ennen kuin olemme naimisissa”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huippumalli Miranda Kerr ja Snapchatin toimitusjohtaja Evan Spiegel ovat seurustelleet vuodesta 2015 lähtien. Nyt Kerr on paljastanut, etteivät he ole vieläkään harrastaneet keskenään seksiä.

Taannoisessa The Times of London -lehden haastattelussa Miranda Kerriltä tivattiin ehkäisyyn liittyvää kysymystä. Supermalli totesi, ettei hän käytä ehkäisyä, sillä hän ja Spiegel eivät aio harrastaa seksiä ennen avioliittoa.

– Ei vielä. Ei ennen kuin olemme naimisissa. Kumppanini on erittäin vanhoillinen. Emme voi… Me vain odotamme, Kerr kertoi.

Miranda Kerr ja Evan Spiegel tapasivat Louis Vuittonin illallisella vuonna 2014. Ennen nykyistä suhdettaan malli oli naimisissa näyttelijä Orlando Bloomin kanssa. Heillä on yksi yhteinen lapsi, kuusivuotia Flynn Christopher Bloom.