Legendaarinen Nokia 3310 tekemässä paluun

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime viikolla brittisotilaasta, jolla on edelleen käytössä 17 vuotta käytössä ollut legendaarinen Nokia 3310 -matkapuhelin. Laite muistetaan loppumattomalta tuntuvasta akkukestostaan ja uskomattomasta kestävyydestään. Nyt Nokia 3310 on mahdollisesti tekemässä paluun.

Nokian puhelinten tuotemerkin nykyisin omistava HMD Global lanseerasi äskettäin Kiinassa uuden nokialaisen, jonka kerrottiin saaneen valtavasti ennakkotilauksia. Yhtiö tulee tällä tietoa julkaisemaan 26. helmikuuta Barcelonassa uusia puhelimia, joista eräs on huhujen mukaan uusi versio Nokia 3310 -puhelimesta.

Asiasta uutisoineen Venturebeat.comin mukaan uuden laitteen hinta tulee olemaan vain 59 euroa ja se on todennäköisesti tähdätty kakkospuhelimeksi. Kyseessä ei ilmeisesti ole vieläkään älypuhelin. Suomessa Venturebeatin paljastuksesta uutisoi ensimmäisenä Mobiili.fi.