Provinssiin muhkea kotimainen kattaus – Arttu Lindeman ja Kaija Koo mukana!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Provinssin esiintyjälistaus on tänään täydentynyt joukolla kotimaisia artisteja ja yhtyeitä. Seinäjoen Törnävänsaarella kesä-heinäkuun vaihteessa järjestettävän festivaalin uusin julkistus sisältää peräti 33 kotimaista esiintyjää.

Provinssissa esiintyvät esimerkiksi Haloo Helsinki!, Vesala, Disco Ensemble, JVG ja Stam1na. Mukana ovat myös Sanni, Robin, Jenni Vartiainen, Kaija Koo, Suvi Teräsniska, Pariisin kevät, Happoradio, Teksti-TV 666, Mira Luoti, Lasten Hautausmaa ja Tryer.

Hiphop-ohjelmistossa nähdään lisäksi Teflon Brothers, Gasellit, Tippa-T, Tuuttimörkö, Aivovuoto, DJ Kridlokk ja Töölön Ketterä. Elektronista pop-musiikkia edustavat Iisa, Jaakko Eino Kalevi ja Kauriinmetsästäjät. Provinssiin saapuvat myös Ellinoora, Arttu Lindeman, Lucas, Vesta ja Younghearted.