Trump yritti kättelytemppuaan – Kanadan pääministeri iski takaisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump on noussut viime päivinä otsikoihin erikoisen kättelynsä takia. Hän pyrkii nimittäin osoittamaan valta-asemaansa horjuttamalla kättelykumppanejaan vetämällä kätensä yllättäen itseään kohti kättelyn aikana. Joskus sama tapahtuu jopa kahteen kertaan.

Sama temppu on tapahtunut jo useita kertoja myös valtioiden päämiesten kanssa, joten kyse ei selvästi ole vahingosta. Yhdysvaltalaiset televisioasemat ovat koonneet kättelyistä koosteita, jotka saivat nyt poikkeuksellisen jatkon Kanadan pääministeri Justin Trudeaun vierailusta.

Trudeau nimittäin tiesi Trumpin aikeet ja onnistui iskemään takaisin. Videolla nähdään miten pääministeri ottaa Trumpin olkapäästä tukea ja vetää samalla kättään itseään kohti, jotta Trump ei saisi horjutettua hänenkin tasapainoaan. Muutaman sekunnin vääntämisen jälkeen Trump viimein päästää irti Trudeaun kädestä.