Farrah Abrahamin bikinikunto tallentui kuviin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teiniäiti Farrah Abraham sai hiljattain aikaiseksi raivokkaiden äitien somemyrskyn, kun hän julkaisi kuvia meikatusta ja kuusivuotiaasta Sophia-tyttärestään. Viime syksynä tytär aloitti koulun ja Farrah joutui heti lapsineen rehtorin puhutteluun.

Talven aikana Farrah on pitänyt hiljaiseloa julkisuudesta, sillä hän on keskittynyt pääasiassa perhe-elämään. Eilen hänet kuitenkin kuvattiin nautiskelemassa aurinkoisesta rantapäivästä Santa Monicassa. Siellä hän käveli yllään punaiset bikinit, joiden löysä alaosa oli vähän väliä valahtaa alas. Pian hän pysähtyi picnikille nauttimaan samppanjaa.

MTV-televisiokanavan realityohjelmasta julkisuuteen singahtanut Farrah Abraham puolusteli taannoin lapsensa meikkaamista, sillä hänen mukaansa kaikki pikkutytöt innostuvat meikeistä jossain vaiheessa elämäänsä. Äidin mukaan aikuisilla tulisi olla suurempiakin huolenaiheita kuin jälkikasvun ehostaminen.

Splash
Splash
Splash
Splash