Fifty Shades Darker sai ensi-iltansa – elokuvateatterin lattialta hämmentävä löytö

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläisen Erika Leonardin, eli E. L. Jamesin romaaniin perustuva Fifty Shades of Gray -elokuva sai äskettäin jatko-osansa, kun miljoonien fanien odottama Fifty Shades Darker -elokuva tuli viimein elokuvateattereihin. Elokuva tihkuu seksiä. Nyt australialaisesta elokuvateatterista on löydetty kurkku näytöksen päätteeksi.

Mosmanissa sijaitseva The Hayden Orpheum Cinema on julkaissut Twitterissä kuvan, jossa on elokuvateatterin lattialta löydetty kurkku. Vihannes löytyi opiskelijanäytöksen jälkeen. Kurkkukuva on herättänyt huvittuneisuutta netinkäyttäjien keskuudessa.

Fifty Shades Darker -elokuva sai ensi-iltansa viime viikolla. Elokuva on saanut kehnoja arvosteluja lupaavista trailereista huolimatta. Dakota Johnsonin ja Jamie Dornanin tähdittämä romanttinen draama on James Foleyn ohjaama.