Guns N’ Roses mokasi keikalla – yleisömeri buuasi äänekkäästi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Legendaarinen Guns N’ Roses esiintyy ensi kesänä Hämeenlinnassa, Kantolan tapahtumapuistossa lauantaina 1. heinäkuuta. Guns N’ Rosesin Not In This Lifetime -kiertue jyrää parhaillaan Australiassa. Yhtyeen kitarateknikolta meni nyt kaupungit pahasti sekaisin.

Guns N’ Roses esiintyi äskettäin Melbournessa. Valitettavasti yhtyeen lavalle kuuluttanut kitarateknikko McBob erehtyi kaupungeista ja huusi mikrofoniin: ”Sydney!”, BBC uutisoi. Melbournelaiset fanit buuasivat kovaäänisesti, sillä bändi oli ollut roimasti aikataulusta myöhässä ja sitten heidän kotikaupunkiaan kutsuttiin vääräksi. Yhtye pahoitteli virhettä myöhemmin sosiaalisessa mediassa.

Melbourne ja Sydney ovat tavallaan Australian Turku ja Tampere. Heillä on ollut vuosisatojen ajan vääntöä paremmuudestaan. Keikkatunnelma kuitenkin tempaisi melbournelaiset gunnarifanit otteeseensa ja lipsahdus unohtui nopeasti. Not In This Lifetime -kiertue on myynyt yli kaksi miljoonaa lippua tänä vuonna. Los Angelesissa perustetun Guns N’ Rosesin muodostavat Axl Rose (laulu, piano), Duff McKagan (basso), Slash (kitara), Dizzy Reed (koskettimet), Richard Fortus (kitara), Frank Ferrer (rummut) ja Melissa Reese (koskettimet).