Kosisitko tällaisella sormuksella? Pizzafanin unelmasormus arvottiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osa ihmisistä juhli ystävänpäivää hulppeassa ravintolassa rakkaansa kera. Toiset saattoivat viettää iltaa kavereidensa kanssa viinilasin ääressä. Jotkut tilasivat kotiin noutoruokaa ja röhnöttivät sohvalla.

Domino’s Pizza -ravintola järjesti kaikille pitsan ystäville tarkoitetun kilpailun, jonka päävoittona on 22-karaatin kultasormus. Sormus on siitä erikoinen, että sen koristeena komeilee korukivin koristeltu pitsapala.

Tyttöystävältä tulee löytyä roimasti rentoa asennetta ja huumorintajua, mikäli mies aikoo kosia mielitiettyään pitsasormuksella.

Yritys ei ole vielä tämän artikkelin kirjoittamisen aikaan paljastanut voittajaa. Yllättävän moni kilpailuun osallistunut nainen hehkuttaa, että pitsasormus olisi juuri heidän unelmiensa sinetti avioliitolle.

Publié par Domino's Pizza UK sur lundi 13 février 2017

Publié par Domino's Pizza UK sur lundi 13 février 2017