Naiset haluavat alapäähänsä täyden puskan – hakevat apua karvasiirrännäisistä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Naiset ovat vuosia pitäneet kauniina mahdollisimman karvatonta alapäätä, minkä vuoksi moni käykin kauneussalongeissa ottamassa sokeroinnin tai vahauksen, jossa kaikki häpykarvat repäistään irti. Tänä päivänä kuitenkin yhä useampi nainen suosii luonnollisuutta ja antaa sekä häpy- että kainalokarvojensa kasvaa.

Monet julkkiskaunottaret kuten Gwyneth Paltrow, Cameron Diaz ja Lady Gaga ovat Daily Mail -lehden mukaan suosineet luonnollista karvoitusta alapäänsä suhteen. Moni muu haluaisi tehdä samoin, mutta ahkeran vahauksen seurauksena karvat eivät enää kasvakaan niillä alueilla, joilla niiden kuuluisi kasvaa.

Kaljuuntuvia miehiä hoitava DHI Global -klinikka on kertonut, että heille tulee yhä useimmin naisasiakkaita, jotka haluavat saada alapäänsä karvoituksen kasvamaan. Naisille on alettu kirurgien toimesta tekemään häpyluun päälle karvasiirrännäisiä, joista asiakkaat ovat olleet valmiita maksamaan yli 2.000 euron hinnan.